Alles weer uitproberen (1)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 03/05/2017


We gaan nog even een paar dagen de camper uitproberen en kijken of we alles weer hebben na de lange winterstop. Zaterdag moeten we thuis zijn dus we hebben in ieder geval drie dagen.
Het was ’s morgens toen we de camper gehaald hadden al even vreemd want we konden het dekbed en de kussens niet vinden die we voor de winter eruit hadden gehaald. Later hebben we het dekbed gevonden maar de kussens lagen er niet bij. Eerst een bakkieUiteindelijk hebben we ze toch gevonden in een hoekje onder een tafel boven. Waarom ze daar lagen wisten we allebei niet meer maar gelukkig hadden we ze weer gevonden. Slapen moet tenslotte ook gebeuren.

Toen vertrokken en lekker binnendoor gereden. We wilden wat winkels af en dat hebben we gedaan. Eerst in Ede maar daar was het wel lastig om een goede parkeerplaats te vinden voor de camper. Of de plekken waren erg klein of de parkeerplaatsen waren voor vergunninghouders. Uiteindelijk toch een mooi plekje gevonden. En na de koffiebreak gingen we de stad in.

Best mooi weer om te wandelen en winkels af te gaan. Niet te heet maar in ieder geval droog. Terwijl Anneke in een winkel was werd ik opeens belaagd door twee mensen van TV-EDE met de vraag of ik wel eens overvallen was. De camera stond al meteen vol op me gericht. Toen ik nee antwoordde kreeg ik te horen dat ze dan verder gingen zoeken want ze zochten dus iemand die wel eens overvallen was.

Uiteindelijk aan het eind van de middag naar Duiven gereden en daar op de camperplek gestaan. Althans een klein stukje verder want bij de camperplaats zelf waren ze aan het verbouwen dus daar konden we niet staan. Even verderop waren ook mooie parkeerplaatsen waar we ruim konden staan. Andere campers hebben we hier niet gezien. We hebben er heerlijk geslapen.


Even op een andere plekCamperplaats staat in de bouwmaterialen

’s Morgens stonden we helemaal tussen de personenauto’s. Blijkbaar werken er veel mensen in het gemeentehuis en die plaatsen allemaal hun auto hier achter op de parkeerplaats. Maar geen probleem we konden er makkelijk vertrekken.

Meer campertips


Laat een reactie achter