Alles weer uitproberen (2)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland, Nederland  
Datum: 04/05/2017


Vandaag wilden ook naar de kampeerwinkel in Winterswijk. Daar zijn we eerst heen gereden. We moesten in ieder geval een water afsluitdop met slot hebben voor de waterinlaat aan de buitenkant. Die hebben we sinds we hem verloren nog steeds niet vervangen. Hij zit nu dichtgeplakt en water vullen hebben we gedaan via de binnenkant. Wat ook werkt maar toch wat onhandig is als het water een beetje spettert.
We vonden er al snel eentje zonder slot maar wilden er eentje met hebben. Bij navraag bleek dat er een apart slotje ingezet kon worden die je los kon kopen. Dus al met al hebben we weer een prachtig afsluitbare inlaat voor het schone water.

Daarna zijn we doorgereden naar Duitsland voor wat andere winkels. Het was lekker weer om te winkelen. Veel inkopen gedaan. We hebben overnacht op de camperplaats in Kleve bij de dierentuin. We stonden daar met twee campers.

Mooie laanDe camperplaats

Staan bij de schaapskooi

De volgende dag zijn we weer verder richting Nederland gereden. Daar waren we vanuit Kleve natuurlijk in heel korte tijd.
We hadden niets bijzonders meer op ons programma staan en besloten weer langs Ede te rijden om bij de schaapskooi te kijken en daar te wandelen. Het was lekker weer om te wandelen. Wel een fris windje maar dat is niet zo erg. De schapen stonden allemaal buiten bij elkaar en het was leuk om dat te zien.
Als ze buiten op de hei lopen is dat waarschijnlijk nog leuker, maar dat deden ze dus helaas niet. Wel een mooie parkeerplaats om even te staan.

Bij de schaapskooi

Daarna verder op huis aan maar we wilden nog wel wat dagrecreatie gebieden bekijken. Eerst zijn we gereden naar Gravenbol bij Wijk van Duurstede en dat ziet er best mooi uit. Stukken waar de hond niet mag maar ook voldoende ruimte waar de hond wel mag. Denk best een mooie plaats om te staan als het een keer lekker weer is.
Ook de plaatsen bij Tull en ’t Waal bij Nieuwegein zien er goed uit.

De camperplaats in VianenToen was het al vrij laat en besloten we om er toch nog maar een nachtje aan te wagen en in de camper te blijven. Dan rijden we morgenochtend naar huis. We sliepen op de camperplaats in Vianen. Op het sluiseiland. Een aardig mooie plek om te staan en we stonden daar die nacht met vier campers.

Dan de laatste dag alleen nog naar huis rijden. Wel waren we (ik) weer te laks met tanken en brandde het oranje lampje weer van de dieselmeter. Dus snel een tankstation opgezocht en de tank weer volgegooid. Het is toch minder leuk als het lampje brandt want wanneer is de diesel nu echt op. Hoelang kun je met zo’n brandend lampje nog rijden? Wie het weet mag het me zeggen.

Meer campertips


Laat een reactie achter