Am Bahnhof Bad Wildungen

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 29/07/2012


Vanmorgen weer rustig eten inpakken en een stukje verder rijden. Het weer was weer prima met lichte bewolking en ook veel zon ertussendoor. We gingen verder naar camperplaats Am Bahnhof in Bad Wildungen een camperplaats met allemaal eigen plekjes. Die hebben we gevonden na een lange weg met veel mooie uitzichten en weinig rechte weg. Eenmaal stuurde de navigatie ons door een stadje met smalle straatjes en een bord max 2,8 ton. We reden dus maar even een andere kant op en de navigatie kwam al snel weer met een andere route die dat probleem van het gewicht niet had.

Camperplaats met eigen lange plekjes

De camperplaats ligt aan het riviertje de Wilde, wij zouden het thuis een Oventje buiten voor de warmte slootje noemen, dat je amper kon vinden tussen het groen. Inderdaad allemaal eigen plekjes met een heg eromheen. Het zijn langerekte plaatsen zodat je meer voor of achter de camper komt te zitten dan ernaast.
Het oventje hebben we weer eens buiten gezet om zelf broodjes af te bakken. Zo voorkomen we dat het nog warmer wordt in de camper. Het is al warm genoeg.
Het zijn wel leuke camperplaatsen en betalen kon via een automaat. We spaarden de laatste tijd al steeds kleingeld want alle automaten moeten wel gevoed kunnen worden. Anneke heeft nog steeds last van haar voet en dus zijn we maar niet veel gaan doen in de omgeving. Ik heb met Bobby een stuk gewandeld en geprobeerd het centrum met winkels te vinden maar dat is niet gelukt. Misschien morgenochtend nog eens proberen via een andere kant.
Verder dus niets bijzonders gedaan vandaag. Lekker veel buiten in de zon en veel gelezen en gepuzzeld.

De blauwe kunstroute in Bad Wildungen

Meer campertips


Laat een reactie achter