BestDeal campingcard

Uit de categorie: Camperplaatsen  
Datum: 05/11/2011


Kamperen in het voor en naseizoen geeft ook voordeel met een BestDeal campingcard. En het leuke van deze kaart is dat hij helemaal gratis is. Hij lijkt veel op de CampingCard ACSI maar daar moet je voor betalen.

BestDeal campingcardOp de aangesloten campings overnacht je voor het BestDeal tarief en daarmee bespaar je toch iedere nacht weer een aantal euro’s. Je krijgt als je de kaart aanvraagt er ook een papieren gids bij waar alle campings in staan en waar je dus met de kaart terecht kan. Hierin staat ook de periode genoemd dat de kaart op de betreffende camping geldig is. Dat zijn er op dit moment al meer dan 870.

Tevens krijg je ook nog eens 4 keer per jaar, ook gratis, het nieuwe kampeermagazine: Ontdek. Een tijdschrift vóór, en dóór kampeerders. Met reportages over mooie vakantiegebieden, bijzondere campings, interviews met kampeerders, hebbedingen die je kampeervakantie nóg leuker maken en nieuws over caravans, vouwwagens, tenten en campers. Als je de kaart gratis hebt aangevraagd dan krijg je dit magazine ook. Leuk al die nieuwtjes.

Je kunt de campingkaart gratis aanvragen op de website: www.campingwijzer.nl

Meer campertips


1 Reactie op “BestDeal campingcard”

  1. Lucia Vreeke schrijft :

    Hartelijk dank voor de informatie over de BestDeal card, wij gaan nog maar net starten. Moeten nog een camper aanschaffen maar dan gaan we lekker eropuit.

Laat een reactie achter