Camper magazine

Uit de categorie: Camper Tips  
Datum: 29/01/2015


Ik krijg elke keer het campermagazine van de NKC toegestuurd omdat dit bij het lidmaatschap hoort. Het blad heet kampeerauto magazine. Een leuk blad met veel informatie over het camperen, de nieuwe snufjes en veel informatie over trips die je kan maken.
Het is lekker om te lezen. Alleen de nieuwst campers die erin staan daar doe ik niet veel mee. Ze zien er prachtig uit maar een nieuwe camper is ons toch net even te duur. Maar de reisverhalen die erin staan krijg je wel leuke ideeƫn om een keer te gaan doen. Leuke dingen om te bezoeken en de mooie camperplaatsen die onderweg aangedaan kunnen worden.
Jammer dat het kampeerauto magazine niet zo’n heel dik blad is want je bent er best snel doorheen gelezen.

Het ACSI Freelife magazineGelukkig heb ik nu ook ACSI Freelife magazine ontdekt. Ik kon met een actie een abonnement nemen en in dit magazine komen eigenlijk hetzelfde soort items naar voren. Het enige is dat het niet alleen voor campers is maar dat het ook over kamperen in het algemeen gaat. Er komen dus ook caravans in voor en soms ook tenten. Maar voor de vele reisverhalen maakt dat nu weer helemaal niets uit. En er staan iedere maand meer reisverhalen in dan in het NKC magazine. Dus dat is mooi meegenomen.
En veel items voor caravans zijn net zo goed te lezen en toe te passen in een camper. Ik ben helemaal blij met zoveel leesvoer.
En de handigste artikelen die haal ik er uit om te bewaren. En er zijn wel eens maanden dat ik beter de reclame eruit kan scheuren omdat ik bijna alles wil bewaren šŸ˜‰

Lees op de website van de NKC meer over het kampeerauto magazine. De link naar de NKC website vind je op de linkpagina van deze website.

Meer campertips


Laat een reactie achter