Daar gaan we weer

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 18/04/2015


Op zaterdag hebben we de camper weer uit de stalling gehaald. Hij heeft precies 6 maanden stil gestaan met de accuklemmen los en zonder opladen in die tijd. Alles weer aansluiten en de sleutel omdraaien en hij loopt weer. Het is altijd even spannend maar een accu houdt het dus makkelijk 6 maanden vol zonder tussendoor opladen of wat ook.
Daarna thuis de camper eerst even goed wassen want er komt wel erg veel stof op te zitten. En dan weer inruimen met de dingen die boven op een kamer stonden.

Op de temperatuurmeter zijn in de afgelopen 6 maanden de maximum en minimum temperaturen bijgehouden. In de stalling is de laagste temperatuur gemeten -2,9 graden Celsius en in de camper is het -1,3 graden geworden.
De maximum temperatuur in de camper was 32,1 graden en in de stalling 35,9 graden Celsius. Toch leuk om te weten hoeveel het nu binnen gevroren heeft. Alles was nog heel na het water vullen dus het goed leeg laten lopen is in ieder geval niet voor niets geweest.

De receptie bij Beekse Bergen
De volgende dag, zondag, zijn we weer op stap gegaan want het zou een mooie week worden. En dat is het inderdaad geworden. We gingen naar camping Beekse Bergen in Hilvarenbeek. We boekten eerst 2 nachten om te kijken hoe we zouden staan en of het weer inderdaad lekker zou worden.
Het was heerlijk weer en uiteindelijk zijn we 5 nachten daar gebleven. Bijna de hele dag op een plekje in de zon en het was helemaal niet druk op het park. Zeker niet op het kampeerterrein. En heerlijk elke avond buiten eten in het zonnetje. Zoveel warmte hadden we nog niet verwacht maar het was heerlijk.
Een goed begin van het camperseizoen.

Meer campertips


Laat een reactie achter