Dagje dagcamping met kleinkind

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 30/04/2017


We zijn een dagje naar de dagcamping geweest bij het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp.
Het zou deze dag erg mooi weer worden en dus besloten we met ons kleinkind een test te doen op deze dagcamping. Hij is pas anderhalf jaar oud dus hij kan er maar vast aan wennen.

De eerste kennismaking met de camper, die thuis voor de deur stond, vond hij wat eng. De camper stond aardig scheef dus hij vond het vreemd lopen. Maar toen ik in de kast een autootje pakte was hij meteen op zijn gemak en afgeleid.

Lekker spelen in het grasDe autokinderstoel zat er al in en dat was vertrouwd dus gaf geen probleem. Ook dat de motor wat meer herrie maakte dan de personenauto maakte hem niet veel uit. Hij zag zoveel buiten en Anneke zat lekker naast hem op de bank.
Aangekomen op de dagcamping schrokken we wel even van de andere campers die er stonden. We waren duidelijk niet de enige met het idee om van een zonnige dag te genieten. En ook veel mensen waren de tent aan het uitproberen dus al met al viel het niet eens mee om een plekje te vinden op de toch wel vele plekken die er zijn.

Maar uiteindelijk hadden we een mooi plekje, stonden we aardig uit de wind en konden we lekker buiten zitten. En ons kleinkind kon lekker buiten spelen in het gras met de stokken die er overal lagen. Hij had het prima naar zijn zin. ’s Middags moest hij aan zijn middagdutje en dat was ook weer spannend. Zou hij de vreemde omgeving en het vreemde bedje goed vinden om te slapen? En hij verbaasde ons zeker want na even iets tegenstribbelen, buiten was het tenslotte ook veel leuker, ging hij toch lekker liggen en heeft zo’n anderhalf uur geslapen.


Altijd leuk als papa en mama ook langskomenDaarna weer lekker buiten spelen met een strandbal. Zijn ouders kwamen ook nog even langs om te kijken en dat vond hij ook heel leuk. Maar toen die weer naar huis gingen zwaaide hij ze uit en ging zelf lekker met ons in de camper mee.
Het was een heerlijk dagje weg met de camper.

Meer campertips


Laat een reactie achter