Dan door naar zeeland

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 22/05/2014


De volgende dag rijden we door richting Scharendijke omdat we daar vrijdagmiddag moesten zijn en we er donderdag al wilden staan op de camping. We kozen voor de camping het dichtste bij Beachclub Perry waar we moesten zijn. Het werd de ACSI camping Land en Zee.

Mooi plaatsje op de camping

De donderdag toen we net op de camping stonden hadden we noodweer met heel veel regen, maar daarna werd het al weer snel droog en kwam de zon weer door. We zijn ’s avonds wezen kijken hoelang het lopen was naar de Beachclub. Via het strand liep het niet zo lekker en via de weg en fietspad was het ietsjes langer maar liep het wel lekkerder. (Dat hadden we op de terugweg getest.) De zon was nog heel lekker warm en we hebben dan ook nog een tijd lekker in de duinen in de zon gezeten. Heerlijk zo’n avond in de duinen.
De volgende dag rustig ontwaken, boekje lezen en nog wat andere dingetjes, douchen en klaarmaken voor de bruiloft. Daarna ’s middags naar de bruiloft. Heel leuk met mooi weer, ideaal voor een beachparty. Dan heb je gewoon echt mooi weer nodig. Een leuke bruiloft op het strand. Jammer dat wij het feest ’s avonds niet konden meemaken. We worden niet overal voor uitgenodigd 😉

Zaterdag zijn we weer verder getrokken en hebben we eerst maar boodschappen gedaan omdat de koelkast al lekker leeg was geworden. We wilden dat eerst in Renesse doen maar konden niet een goede parkeerplek vinden voor de camper. Daarom doorgereden naar de volgende plaats en daar de boodschappen gedaan.
Later nog even op de dam een bakkie koffie gedaan en daarna zagen we de wielrenners voorbij rijden. En het hele vervolg aan ploegen auto’s. Het bleek dat net de World Port Classic voorbij kwam. Nou dat merkten we vooral toen we verder gingen want we reden aardig langzaam achter de hele meute aan.
Ook hebben we even een stuk gewandeld door Veere. Een leuke plaats en het was heerlijk weer toen we daar liepen en hebben dan ook lekker genoten in het zonnetje.

Leuke winkeltjes in VeereBeeld in Veere

Toen naar Middelburg naar de camperplaats Parking Oude Veerseweg maar deze was vol en je kan wel ergens anders staan maar dat vonden we niet zo gezellig.
Camping plaats op parkeerplaats

Dus maar richting Domburg gereden en daar op een grote parkeerplaats op de hoek in de zon gezeten en gegeten. ’s Avonds naar de camperplaats Parking Hof van Tange en daar hebben we alleen gestaan tot de volgende ochtend.

Het zou die dag lekker zonnig worden dus we zijn vlakbij Domburg aan de kust gaan staan en hebben de hele dag daar lekker in de zon gezeten. Ruimte genoeg en heerlijk gestaan.

Vuurtoren niet ver van DomburgAan het strand

’s Avonds opnieuw gestaan in Middelburg op dezelfde camperplaats en weer alleen gestaan. Vanaf maandag zou het slechter weer worden. We besloten te kijken naar het weer en omdat er al vroeg geen zon meer was hebben we wat geshopt. Ook zijn we langs de Brouwersdam gereden om te kijken of er ook mooie plekken waren om te staan. Die zijn er zeker alleen vandaag was het te koud. We hebben er wel even koffie gedronken en de hond uitgelaten. En in de middag ging het al regenen en zijn we daarna naar huis gereden en hebben we de camperrit maar weer afgesloten. Om half 5 waren we thuis en hebben we uitgeruimd, gegeten, gesopt en de camper weer naar de stalling gebracht. Klaar voor een volgend rit.

Op afstand gezien

Meer campertips


Laat een reactie achter