Eerste camperrit in 2018

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 08/06/2018


Vandaag zijn we eindelijk weer een keer op pad gegaan met de camper. Het heeft even geduurd maar nu willen we alles weer even dit weekend proberen. Afgelopen dinsdag de camper schoongemaakt en ingeruimd en vandaag de levensmiddelen erin gedaan en vertrekken. Eerst onderweg naar een winkel wat inkopen doen en daarna willen we richting Friesland omdat buienradar daar het mooiste weer voorspelt. Na de winkels was het best aardig weer en zou het in Friesland regenen. Daaruit blijkt toch wel dat ze zelfs niet op 1 dag nauwkeurig het weer kunnen bepalen! En dan te bedenken dat ze het al 14 dagen vooruit proberen.

Recreatieplas

Maar goed we reden naar het meer van Luna bij Heerhugowaard en hebben daar de laatste uren van dag doorgebracht. Mooi uitzicht op waterskiërs.

De avond hebben we op de camperplek in Stompetoren gestaan. Lekker rustig plekje. De volgende dag hebben we gekeken waar het op dat moment het mooiste weer was en dat was toch in Heerhugowaard waar we ongeveer waren en dus zijn we weer naar het recreatiepark bij het meer van Luna gegaan en hebben daar de hele dag doorgebracht.
En de nacht opnieuw bij Stompetoren doorgebracht en de volgende dag op zondag naar een recreatiepark vlakbij Uitgeest en daar de hele dag lekker gestaan. Lekker veel ruimte op het gras en gelukkig mooi weer.

Recreatiepark bij uitgeest

Die avond gestaan in Zaanstad op de nieuwe camperplek. We stonden er met vier campers. Op maandag gaan we weer richting huis maar wandelen vanaf de camperplek eerst even naar de Zaanse Schans en lopen even daar langs alle leuke huisjes en molens. Daarna alleen nog wat winkels aandoen.
Alles aan de camper werkte goed op de koelkast na die soms wat moeilijk aan ging op gas. Daar zal ik van de week nog eens naar moeten kijken.

zaanse schans

Meer campertips


Laat een reactie achter