Eifelvakantie 2

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 03/07/2011


3 juli 2011
We gingen vandaag weer verder en het eerst op het programma was een waterval. We hoopten hem te kunnen vinden maar het ging heel goed.Hij werd op het eind zelfs aangegeven en we konden de camper er goed parkeren. Daarna nog een eindje wandelen en de waterval bekijken. Het zag er erg leuk uit.
De waterval was bij Nohn.
Waterval
Douchegordijn bij waterval
Daarna gingen we weer een camping opzoeken. Deze keer eentje in Dortweiler.
De weg er naar toe ging dit keer door een wel heel smal straatje en de bocht aan het einde was ook een smalle straat in. Deze bocht ging maar net met de 6 meter en eigenlijk moet miep (van de navigatie) deze straatjes eigenlijk niet meer noemen. Het lukte wel 🙂
We staan nu weer op een mooi plekje en gaan morgen in de buurt wandelen en dinsdag gaan we weer rijdend verder.
Camping Dortweiler

4 juli 2011
Vandaag een paar keer wandelen. ’s Morgens eerst even naar de bakker lopen en brood gehaald. En wat broodjes. Die hebben we meegenomen toen we naar boven gingen om een lava veld te zien wat op een bord stond. Wat we bovengekomen uiteindelijk zagen was een grote bedrijvigheid van een bedrijf dat blijkbaar de lavabrokken aan het weghalen was. En dichterbij konden we ook niet komen. Maar verder gelopen hebben we wel mooie uitzichten gezien.
Lava wegbreken
Uitzicht

En ’s avonds wilden we even kijken hoe zweefvliegers opstegen en boven de bergen rondjes bleven vliegen. Alleen was er niet veel wind meer en zaten ze te wachten en anderen waren al aan het opruimen. Van vliegen kwam die avond niets meer. We hebben wel een lekkere rondwandeling gehad in de de avondzon.
Uitzicht bij wandeling in avondzon
Bobby en het uitzicht
Morgen gaan we weer verder en eerst een supermarkt opzoeken want we moeten weer eens wat voedsel inslaan.

5 juli 2011
Richting Daun en op zoek naar een supermarkt. Deze hebben we snel gevonden maar parkeren moet ook kunnen. Even verder keren want we zagen een goede plek. Natuurlijk weer een straat inrijden die verderop eenrichting verkeer wordt de verkeerde kant op. Dus moeten we in de straat keren. Daarbij lette ik niet helemaal op de hoogte en duwde een uithangend zonnescherm van een winkel opzij. Gelukkig gaf hij goed mee en gebeurde er verder niets (en kwam er niemand naar buiten rennen). We hebben in ieder geval daarna rustig de boodschappen kunnen doen.
’s Avonds stonden we weer op een nieuwe camping en was het prachtig weer. We hebben voor het eerst eens eten buiten klaargemaakt op de schottel braai. Dat ging prima en smaakte erg goed.
Op de camping

Meer campertips


Laat een reactie achter