Fitnessbad Wasserstraelen

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 02/08/2012


Nog iets verder richting Nederland. Dit keer ruim 3 uur rijden op binnendoor. Via de snelweg zou het misschien in een uurtje kunnen, maar dan mis je toch wel erg veel en haast hebben we in ieder geval niet. Het begon weer met mooie wegen en s-bochten om de bergjes over te komen. Sommige plekken waren toch aardig steil. Hoe verder we naar het westen kwamen hoe minder heuvels er waren. Op het eind was het weer echt vlak. Jammer want de uitzichten hebben wel wat.
We zijn nu aangekomen op camperplek Fitnessbad Wasserstraelen in Straelen. Een mooie camperplek naast het zwembad. 7 campers en 24 plekken dus we kunnen nog kiezen waar we willen staan.

camperplaats bij het zwembad

Vanmiddag gefiets naar het centrum en dat is een leuk centrum om te lopen. We hebben er natuurlijk ook weer lekkere broodjes gekocht. Verder lekker rustig aan gedaan en bij de camper kon je goed zitten en in de gaten houden wie er allemaal gingen zwemmen. Het was vast oude vrouwtjes zwem-uurtje.

Vandaag is het 3 augustus en na de ochtendwandeling en alles inpakken komen we even later in Nederland aan. Het was dan ook maar een klein stukje. En we besloten om maar meteen door te rijden naar Huis.

Smalle tunneltjes Over de Maas

Wel hebben we onderweg nog een aantal keren stil gestaan en lekker van de zon genoten. Rond 6 uur langs de chinees wat te eten gehaald en toen naar de dagcamping van het Haarlemmermeerse bos en daar nog lekker in de zon de maaltijd naar binnen gewerkt. Dat was een lekkere afsluiting van deze twee weken vakantie.

Dagcamping in Hoofddorp

Meer campertips


Laat een reactie achter