Freizeitzentrum Mohnesee

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 25/07/2012


Vandaag weer verder naar het Oosten. Het is weer lekker heet en dan is rijden met de raampjes open ook wel lekkererder dan in de zon zitten. We hebben eerst de wc en de vuilwatertank geleegd. Dan zijn we wat dat betreft weer schoon. Ook schoon water moeten we weer inslaan maar we hadden niet de juiste aansluiting bij ons om aan de automaat te zetten. (Moeten we iets aan doen!) Een volgende keer maar.
Daarna weer rijden en kijken waar we stranden. Wel een uiterste bestemming erin gezet zodat we wel een richting hebben voor de navigatie.

Onderweg Onderweg
Onderweg Onderweg

Onderweg weer van alles gezien en ook kwamen we langs een plaatsje waar ook een camperplek zou zijn. Die wilde we wel bekijken en er stond dat de camper niet hoger dan 3,4 meter mocht zijn. Toen we echter in de buurt kwamen was de brug voor max 3,4 meter hoog maar ook voor max 2,8 ton. En met 3,5 vinden we dat toch riskant. Misschien halen we de overkant maar stel dat het niet zo is!
We zijn daar maar even voor de brug gestopt en hebben een heerlijk broodje van de bakker opgegeten met een bak koffie.
Daarna omgekeerd en naar de andere camperplek gereden. Hier staan we nu. Mohnesee.

Camperplaats Mohnsee

Deze plek is niet zo bijzonder om te staan omdat je eigenlijk geen mooi uitzicht hebt. Maar goed, er is meer dan de plek alleen!
’s Middags aangekomen en na een korte wandeling besloten om maar even aan het meer te gaan liggen.

Lekker aan het meer (mohnsee)

Dat was wel heel lekker en ook even gezwommen om geheel af te koelen. Zelfs Bobby liep een eind het water in terwijl hij anders nooit iets van water moet hebben.

Bobby zoekt water op

Het was wel koud water, maar misschien lijkt het erger omdat het in de schaduw al bijna 30 graden was dus in de zon nog heter.
We waren tegen 7 uur pas weer bij de camper en hebben maar simpel soep met brood gegeten. Heerlijk.
Daarna nog even zitten en koffie gedronken en nog maar even een stuk wandelen. Daarna niet laat gemaakt en lekker gaan slapen.

Meer campertips


Laat een reactie achter