Gas level indicator

Uit de categorie: Camper Tips  
Datum: 02/10/2012


Hoeveel gas zit er nu eigenlijk nog in de gasfles als je al een tijdje onderweg bent? Dat is heel moeilijk te zeggen. Dus kochten we heel goedkoop een gas level indicator.
gas level indicator voor gasflesAltijd handig zou je denken en heel makkelijk in gebruik. Je plakt de meter, een dun plastic kaartje, op de gasfles en als je dan gas verbruikt dan kun je uitlezen hoe vol de fles nog ongeveer is. En dan blijkt dat het eigenlijk een grote miskoop is want er is nooit een verandering te zien op de meter. Heb geen idee wat je nu zal zien als de fles halfvol is. Het werkt gewoon voor geen meter. Zeker niet als gasmeter.

Dus kunnen we de andere makkelijke oplossing gebruiken en dat is het wegen van de gasfles. Maar dat is weet te lastig omdat dan de fles eerst uit de gaskast gepakt moet worden.

Dan kunnen we ook een dure gas niveau meter kopen maar dat vinden we nu weer te ver gaan. Zo vaak willen we nu ook weer niet meten.

Blijft er nog één simpele oplossing over. Als er niet meer gekookt kan worden dan is de fles leeg en vervangen we hem maar weer voor een volle.

Meer campertips


Laat een reactie achter