Gastenboek

Op deze pagina kan iedereen die dat wil commentaar geven op onze website. Een gastenboek dus.
Er zijn ook wel eens algemene commentaren die onder een ander stukje worden gezet en deze verzamelen we vanaf nu ook onder deze pagina.
Zo blijft het allemaal wat overzichtelijker.

Wil je iets kwijt? Laat het hieronder weten.


12 Reacties op “Gastenboek”

 1. Lieve schrijft :

  Mooi Mooi. Ben hier terecht gekomen maar ik weet niet meer hoe. Ik heb echt genoten van de verhalen, morgen kijk ik verder. Goed dat je de camperplaats ook aangeeft. We komen er beslist ook eens, groetjes Lieve Carlos

 2. Basher schrijft :

  Hey lui. Gave site. Wij camperen ook pas sedert april 2009, maar hebben nog niet zo’n mooi reisverslag. Herkennen wel een aantal zaken zoals bv de uithoudertjes voor de luifelpoten (bij ons aluminium gordijnroedjes 10 mm). Hoop dat jullie er ook van blijven genieten. Wij hebben naast de ritjes om de kerk inmiddels 2x 1 maand Frankrijk achter de rug. Geweldig !!

 3. Gaby van Bladel schrijft :

  Leuke reis verhalen Anneke en Wim. Ja en ook in Duitsland moet je aan de snelheid houden. Jammer van het geld daar had je heel wat broodjes voor kunnen kopen 🙂
  Maar ben jij zo bang voor dalen in de bergen? Maar jullie kunnen hem toch op de moter afremmen? Dus nu naar Oostenrijk. Daar is het helemaal geweldig, echt een aanrader voor jullie.

 4. Gijs van Leeuwen schrijft :

  Een hele mooie site.
  Dank u wel.

 5. Gradus van Leeuwen schrijft :

  Hallo, ik ben een beginnende camperaar ik heb genoten van jullie site. Ik heb er wel wat van opgestoken voor mijn reisjes langs de moezel die ik zeker nog zal maken. Groetjes Gradus

 6. mariëtte de Waard schrijft :

  Hallo, wij jong gezin zijn sinds drie jaar camperaars,eerst nog in Nederland maar dit jaar gaan we verderop kijken. Ik heb net jullie verhalen zitten lezen en ook al veel van jullie tips opgeschreven. Ik zal zeker nog vaak even op jullie site kijken. Groeten Mariëtte

 7. Martin Geul schrijft :

  Ik heb met veel aandacht jullie site bekeken en natuurlijk de verhalen gelezen. Jullie genieten echt moet ik zeggen. Ik ben nu sinds 3 jaar regelmatig met de camper op stap en we hebben ook heel veel genoten van de vrijheden. Wij zijn natuurlijk in Nederland aan het reizen geweest maar Duitsland is ook een veel bezocht land. Ik zal jullie nog eens een tip geven om naar de Harz in Duitsland te gaan. Schitterend daar. Maar ook Zwitserland is genieten en Italie kan zeker ook heerlijk mee komen. Maar ook Oostenrijk mogen we niet vergeten. Binnenkort gaan we 3 weken door Frankrijk rijden. Dat is voor ons weer lang geleden. Kom zeker nog eens een keer kijken bij jullie.

 8. Jack v.d Oort schrijft :

  Wim en Anneke, ik ben iemand die binnenkort een camper aan gaat schaffen en zodoende het internet afzoek naar tips en adviezen. Uit jullie reisverslagen en tips heb ik al het een en ander opgestoken wat voor mij zeker van pas zal komen op mijn zoektocht naar een leuke tweedehands camper, ga zo door met jullie site.

 9. Tiny schrijft :

  Beste Wim,
  heb je artikel gelezen wat betreft schorsen van de camper wilde dat ook doen moest echter 71,50 betalen mijn camper is ook tot 3500 kg.

  Antwoord Wim: Dit komt omdat onze camper ouder is dan 15 jaar. Een jongere camper is duurder om te schorsen.

 10. Auke Scholten schrijft :

  Een mooie site waar ik het e.e.a van heb opgestoken, ga zo door. Ik zal zeker jullie bevindingen blijven lezen. Samen met mijn vrouw trekken wij al jaren door europa maar vooral met duitsland als bestemming, een mooi land met veel verschillende mogeliijkheden.
  A3 & Auke

 11. Greetje schrijft :

  Superleuke site! Goeie tips! Bedankt en lekker genieten!
  Groetjes , Greetje
  (pas begonnen met camperen met manlief)

 12. Mieke schrijft :

  Ik struin het internet af op tips en leuke routes met de camper. Daarbij kwam ik op jullie website terecht. Wat een leuke website! En ik heb genoten van de vele tips over reizen en over onderhoud e.d.

Laat een reactie achter


Meer campertips