Helder Dakraam

Uit de categorie: Camper Ervaringen  
Datum: 18/07/2012


Onze camper heeft altijd een airco op het dak gehad maar we hebben hem nooit gebruikt. De belangrijkste reden is dat hij vrij veel herrie maakt in het gebruik. En nog twee kleine ergenissen zijn, dat hij een paar centimeter meer naar binnen komt dan andere luiken en daardoor kan ik nog net mijn hoofd er tegen stoten. En als de luifel uit staat dan is het een stuk donkerder binnen en dat zou met een dakraam veel prettiger zijn en lichter. Dus maar eens gekeken of de airco er niet af kan en we er een dakluik in kunnen zetten van 40 bij 40 centimeter. Dan hebben we meer licht, indien nodig ventilatie en ik stoot mijn hoofd niet meer.
En vandaag is dat dan gelukt. De airco is verwijderd en een dakluik met hor en verduisterings gordijn geplaatst. Na de eerste paar dagen op stap met de camper zijn we er heel tevreden over. Veel lichter binnen.

Dakraam met veel licht en hij kan ver open

De airco zelf hebben we trouwens nog tweedehands kunnen verkopen. Terwijl ik eerst dacht dat ik hem (hij is tenslotte al 10 jaar oud) gewoon zou moeten weggooien.

Meer campertips


1 Reactie op “Helder Dakraam”

  1. tanjakarst schrijft :

    Wij hebben exact hetzelfde dakraam afgelopen zomer geinstalleerd en gaan binnenkort het tweede raam ook zo maken, veel meer licht overdag en lekker donker in de nacht

Laat een reactie achter