Hemelvaart en het weekend daarna

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 01/06/2011


Het beloofde weer een mooi lang weekend te worden dus op woensdag vertrokken we richting Noord-Brabant. We wilden steeds een paar nachten op een ACSI camping staan maar in het boekje waren er veel die nog laagseizoens tarief aangaven voor dit weekend, maar op internet stond het anders en bleven er niet veel over.
Camping De GraspolWe besloten het er maar op te wagen en kwamen als eerste bij camping de Graspol aan in Sint-Oedenrode. Ze zaten wel erg vol maar als we maar twee nachten bleven dan was het geen probleem en hadden ze nog wel een plaatsje. We stonden weer lekker rustig en het was daar prachtig wandelen. De uitgezette wandelroute van de camping hebben we ook gelopen en kwamen door prachtige natuur. Daar kwamen we ook iemand van Staatsbosbeheer tegen die vertelde dat we op de paden moesten blijven en dat de smalle paden die wij liepen niet tot de echte wandelpaden behoorden. Maar we volgden toch echt een wandelroute. Hij vertelde dat die dan niet helemaal goed was en dat hebben we aan de campingeigenaar doorgegeven. Het was in ieder geval een prachtige wandeling. Zie ook een paar foto’s hieronder.
WandelrouteWandelroute
WandelrouteWandelroute

Op vrijdag vertrokken we weer en zijn we aangeland in Netersel bij camping de Couwenberg. Ook hier waren nog wel een paar plaatsen te vinden. We hadden een mooi plaatsje op een hoek waar ook wat schaduw van bomen was. Dat was wel lekker want het werd erg warm. Maar dat was wel lekker om te wandelen en te fietsen.
Buiten de camping merkte je wel dat het veel harder waaide dan je verwachtte, daarom fietsten we alleen voor de wind 🙂 (Jammer dat ze dat nog niet uitgevonden hebben.)
Op maandag zouden we verder gaan of naar huis. Aangezien er steeds meer regen voor de komende dagen verwacht werd besloten we om er maar weer even mee te stoppen. Er komen nog wel meer mooie dagen en dan gaan we gewoon weer.
Camping Couwenberg
Kerk in Bladel

Meer campertips


Laat een reactie achter