In den Bruchwiesen Wolfhagen

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 28/07/2012


Vanmorgen vrij laat wakker en het regende een beetje. Dus de paraplu erbij en Bobby uitlaten. Meteen was het droog en loop je weer voor niets met een paraplu 🙂 Daarna alles opruimen en eerst langs het verzorgingsstation want werkelijk al ons water was op.
We hebben dus de tank weer helemaal vol gegooid en de vuilwatertank leeggemaakt.

Hoe werkt de automaat En vullen maar

Helemaal schoon kunnen we weer verder en we gaan niet zo ver want we willen eens kijken bij camperplaats In den Bruchwiesen in Wolfhagen wat ook wel een mooi stadje is en een (naar het schijnt) mooie camperplek.
We waren er inderdaad al snel en zette de camper neer op een plekje en zijn het stadje gaan bekijken. Eerst was het plan om toch verder te rijden na het stadsbezoek maar we zijn toch maar gebleven. Zagen een mooie plek op het gras en hebben de camper daar voor de nacht neergezet. Het kost niets om te staan alleen de stroom moet je betalen. Wel vreemd dat je per 8 uur betaalt en maar twee periodes gelijk kan betalen. Dan valt meestal midden in de nacht de stroom uit, maar goed we hebben nu tot 10 uur stroom en daarna zien we wel weer. We hebben later dan ook geen extra stroom genomen want veel electriciteit gebruiken we ’s nachts toch niet.
De supermarkt zou op 200 meter zitten en na wat rondkijken hebben we die inderdaad gevonden en ook inkopen gedaan.

Over de stenen naar de supermarkt

Verder de dag lekker rustig bij de camper doorgebracht. Het spetterde soms een beetje maar na gisteren 37 graden was dit wel lekker verkoelend.

Op de gratis camperplek

Meer campertips


Laat een reactie achter