Kleinkind en de camper

Uit de categorie: Camper Tips  
Datum: 27/04/2017


De camper is door de APK gekomen en nu weer uit de schorsing gehaald. We hebben hem weer even onder handen genomen met een hoop water want wat wordt een camper stoffig in de stalling.

De camper wassenNa het wassen eerst wat (simpele) aanpassingen bekijken voor ons kleinkind. Die gaat binnenkort ook eens mee zeker als het voor een dagje is als we een oppasdag hebben.
Het eerste dat er in moet is een bedje. We hebben wat maten opgemeten en een campingbedje gekocht. En deze past nog beter dan ik had durven dromen.
Alleen het plankje bij de keuken voor extra aflegruimte moest iets ingekort worden. Dus even eraf, stukje afzagen en weer monteren. Nog ruimte zat en het bedje past precies.


Het campingbedje past er mooi in De poot van het campingbedje zit strak

Het gordijn om de ruimte af te sluitenHij kan mooi in de achterste hoek staan en de pootjes aan de voorkant staan precies tussen de wand en opstaande rand van de achterbank. Waardoor hij geen kant op kan schuiven. Niet als ons kleinkind erin ligt maar ook niet onder het rijden. Hij kan dus blijven staan als dat nodig is.

Het tweede wat we kunnen gebruiken is het tussengordijn. Het heeft er altijd gehangen maar we gebruikten het eigenlijk nooit. Maar met zo’n extra bed is het handig als de ruimte afgesloten kan worden.


Het autostoeltje past ookEn dan tijdens het rijden.
We hebben een autostoeltje dus we moesten even kijken of dat ook goed past in de camper. En dat is dus geen probleem. Met de driepuntsgordel in de hoek is het stoeltje op dezelfde manier als in de personenauto vast te zetten. Ook dat is dus geen echte wijziging in de camper. Alleen een plek waar hij goed kan zitten uitzoeken. Met zicht naar voren en naar buiten als hij dat wil.


Verder in de camper nog wat extra dingen gedaan zoals emmertje en schepje, autootjes en een bal. Er moet wel gespeeld kunnen worden natuurlijk en elke keer zullen ook zijn favoriete dingen van dat moment mee kunnen. We hopen het snel eens te kunnen proberen.

Meer campertips


Laat een reactie achter