Laatste keer in 2013

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 21/09/2013


En er worden weer een aantal dagen mooi weer voorspeld. Dus…. de camper halen.
We willen nog wat dingen kopen en daarom ook langs Obelink, dus we gaan in ieder geval richting Winterswijk. We zijn zaterdag pas laat vertrokken en kwamen 18:30 aan bij Libema park Dierenbos in Vinkel. Ook al was de receptie dicht, het was geen probleem om aan te komen op dit park. We hebben een mooi plekje gevonden op een groot veld. Zondagochtend eerst even inschrijven bij de receptie, want dat hoefde gisteren nog niet, en daarna wilden we in de zon gaan zitten. Maar die was er nog niet zoals door alle weermannen wel beloofd was.
Dus eerst even een kleine wandeling.
In de buurt kon je goed wandelen, dus dat hebben we heerlijk gedaan.

Een mooie plek op de campingEcht de ruimte in overvloed
Leuke wandelingLekker uitzicht

De volgende dag zijn we langs de kampeerwinkel gegaan in Winterswijk en een paar goede simpele vouwstoelen gekocht voor onderweg. Als we even een kleine stop hebben dan kunnen we de koffie drinken terwijl we op lekkere stoelen kunnen zitten. Nu zitten we vaak op een krukje maar dat zit toch niet zo lekker en comfortabel.
We hopen het gauw uit te kunnen testen maar dat zal wel het volgende seizoen worden.

Weer een mooie ruime plek

Daarna zijn we in Aalten op een camping gaan staan. Een mooi plekje en de zon…. die was er de hele ochtend maar was vanmiddag helaas weer ver te zoeken. De temperatuur is wel heerlijk dus buiten zitten en eten gaat prima.
Ook weer gewandeld in de buurt, een mooi rondje gelopen. En je kan zien aan de foto’s dat de herfst begonnen is.

Paddestoelen van onderafPaddestoelen van boven
Wandelen op de dijkSchapen op de dijk

De volgende dag weer geen zon te zien dus zijn we maar weer verder gaan rijden. Voor de kaartenwinkel wilde we nog wat dingen kopen en daarvoor zijn we naar Enschede gereden. Dat was geslaagd. Ook zijn we door de ligging een stuk door Duitsland gereden en natuurlijk moesten we toen een paar Duitse broodjes kopen. Dit keer met kwarkvulling. Dat was weer lekker om tussen de middag te eten.
Ook kwamen we weer door een paar heel smalle wegen en het ergste was dat de navigatie weer eens niet wist dat wegen er niet meer waren en dat het voetgangersgebied geworden was. We moeten voor het volgende seizoen dus zeker zorgen voor een kaart-update zodat de navigatie weer wat beter zal werken. Als je de kortste weg gaat rijden is dat echt heel belangrijk.
We zijn daarna doorgereden naar camping Boszicht in Laag Soeren. We staan op een rustige plek en hebben al lekker gewandeld in het bos.

Mooi rustig plaatsje

Omdat het weer mooi weer is blijven we hier nog een dagje langer. We kunnen lekker in de zon wat lezen en we zijn gaan wandelen naar het dorpje en daarna via een omweg door het bos om weer terug te komen. Een prachtig groot bos is vlakbij en het is een bos met veel verschillende bomen en ondergronden. Leuk om te wandelen.
De volgende dag zijn we weer rustig naar huis gegaan. Een mooie afsluiting van het seizoen.

Meer campertips


Laat een reactie achter