Laatste week dit jaar

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 18/10/2010


De laatste keer dit jaar een week weg met de camper.
In de winter vinden we het echt te koud en dus wordt dit de laatste week op een camping in Castricum. Daarna gaat de camper in de winterstalling.
We staan op een mooie plek vlak langs de rand van het bos. Aan de achterkant van de camper loop je langs het pad en kun je 50 meter verder het bos inlopen. Perfect om met de hond te wandelen.
Pad achter de camper
We zitten dan ook lekker midden in de duinen en bossen en kunnen hier heerlijk ontspannen en lekker wandelen. Wat we dan ook erg veel gedaan hebben. Het weer is deze week erg divers. We hebben heerlijk in de zon gewandeld en gezeten, maar ook ’s nachts wakker gelegen met heel harde regen op het dak. Zelfs een paar flinke hagelbuien zijn voorbij gekomen waarbij we bijna een wit landschap kregen. Het bleef natuurlijk niet lang liggen want het was overdag toch wel 10 graden boven 0!
Maar het was een lekkere week met veel wandelen, lezen en puzzelen. Ondanks de buien hebben we met wandelen veel geluk gehad en eigenlijk nauwelijks regen gehad.
Er was ook een groot deel van de duinen ingericht als begrazingsobject waar veel grote Schotse Hooglanders liepen. Op zich heel leuk om te zien maar als ze dan opeens midden op het pad staan en je aan gaan staan kijken dan zijn ze toch wel erg groot om langs te lopen. Uiteindelijk maar wel gedaan want bewegen doen ze amper en ze doen dus helemaal niets. Maar helemaal op je gemak ben je dan niet. Later op de website gelezen dat je minimaal 20 meter afstand moet houden!
Schotse hooglanders
Bobby merkte ze trouwens bijna niet op die had andere dingen aan zijn hoofd. Zoals bijvoorbeeld verstoppertje spelen, want dat gaat met een bruin lijf en bruine blaadjes natuurlijk perfect. 🙂
Verstoppertje spelen
Hieronder ook nog een paar foto’s van de wandelingen in het bos.
Bladeren op de grondSmal bospad
Meertje in het bosCampingplaats

Meer campertips


Laat een reactie achter