Laatste weekend, nu met kleinkind

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 21/09/2019


Het wordt opnieuw nog een weekend mooi weer dus besluiten we nog even weg te gaan. En we willen eens een kleinkind (3 jaar) meenemen om te kijken of dat goed gaat. Dus eerst kijken of hij mee kan en toen even kijken waar we heen gaan. Op zaterdag halen we hem op en vertrekken.

We besloten eerst naar Almere te gaan, naar Het landgoed de Kemphaan in Boswachterij Almeerderhout, om daar het kabouterpad te lopen wat speciaal voor kleine kinderen is. Onze kleinzoon kreeg een kaboutermuts op en er was een route met opdrachten die gedaan moesten worden. Hij vond het geweldig en wij ook.

Kabouterroute

Op het strandDaarna naar Lelystad, naar de camperplaats Houtribslag. Daar is het strand vlakbij en daar gingen we ’s middags tot het avondeten spelen.
Na het eten zijn we in het donker ook nog op pad gegaan. Een kind van 3 vindt het prachtig om een avonturentocht in het donker met een zaklantaarn te maken.

Daarna naar bed en hij heeft heerlijk geslapen tot de volgende ochtend 8 uur. En wij ook.

Belevenisbos
Toen zijn we naar het Beleveningsbos in Lelystad gegaan om even te wandelen met wat hindernissen. Leuke activiteit.

Daarna weer naar Almere om naar Almere Jungle te gaan. De dierentuin waar we vorige week ook waren maar nu dus met een kleinkind. Heel leuk om er weer te zijn en als kind heb je daar ook een prachtige tijd.


Almere jungle

Almere jungle nog meer dieren

Later in de middag weer naar huis gegaan en zat het weekendje met kleinkind er al weer op. Een heel leuke trip en dat kan volgend jaar misschien een vervolg krijgen.

De dag erop de camper helemaal schoon gemaakt en op stalling gezet met schorsing. Tot het voorjaar blijft hij weer lekker aan de kant staan. De temperatuur zakt voor ons nu teveel.

Meer campertips


Laat een reactie achter