Lang weekend in mei

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 29/05/2021


We gaan weer een lang weekend op pad want het wordt weer mooi weer. Mooi beeld
Eerst langs een prijsmepper in Zeist om eventueel wat spullen in te slaan. En dat is aardig gelukt. Er stond ook een leuk beeld in dat stadje en daar moest ook even een foto van komen.

Daarna naar de Piramide van Austerlitz. Daar waren we nog nooit geweest en dat moesten we toch ook eens bekijken. Je mocht er niet op in verband met corona maar eromheen lopen en foto’s maken was ook al leuk.

Piramide van Austerlitz

De avond brachten we door op de camperplek Het Turfwegje die helemaal vol was toen we aankwamen. Maar de eigenaar zag ons en bood aan dat we bij hen voor het huis mochten staan. Dat hebben we gedaan want opnieuw iets gaan zoeken daar hadden we niet veel zin is en het was nog best een mooi plekje.

Plaats voor het huis

Later kwam er nog iemand daar staan en daarna moesten er toch nog een paar weggestuurd worden omdat er echt niemand meer bij kon. Een druk camperweekend dus.

De volgende dag gingen we weer verder en wilden nog eens naar het bos bij landhuis Sprengenberg waar heel veel Rododendrons in het bos staan. Het was een mooi gezicht maar eigenlijk waren we toch nog iets te vroeg. Na het koude voorjaar waren toch nog niet alle planten in bloei. Jammer maar vorig jaar waren we te laat en toen was er helemaal niets meer te zien van de bloemen.

rododendron bloemen

rododendron bloemen

Het was lekker zonnig dus we zijn gaan staan op de dagcamping in bos Holterberg te Holten. We hadden nog net een plekje want het was er erg vol. Een druk camperweekend zeiden we al eerder. 😉
Tegen de tijd dat wij er wegreden was er niemand meer en stonden we verlaten op een groot terrein.

Verlaten op dagrecreatie

Het overnachten deden we op de camperplek in Nijverdal. Er stonden daar ’s avonds in totaal 4 campers.

De volgende dag hebben we het verscholen dorp opgezocht. Was inderdaad nog even zoeken waar we die konden vinden. Maar het is gelukt en we zijn er tot heel dichtbij naar toe gereden al was die onverharde weg nu niet bepaald gladjes te noemen. Maar rustig rijden deed een hoop.

Het verscholen dorp

Gedenkstenen

En hebben we weer op de camperplek Het Turfwegje gestaan.
De dinsdag reden we naar Laage Vuursche waar we de rest van de dag op het dagrecreatie terrein hebben gestaan. Lekker in de zon. Daar hebben we ’s avonds nog gegeten en toen zijn we weer naar huis gereden. En tegen een uur of negen stond de camper weer op stalling klaar voor het volgende weekend.

Dagrecreatie terrein

Meer campertips


Laat een reactie achter