Lang weekend

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 12/05/2011


Weer even een lang weekend op weg met de camper.
Familie zit in een huisje op Marveld in Groenlo, en wij gaan donderdag op bezoek en blijven dan twee nachten daar op de camping. Er zijn twee neefjes en die vinden het prachtig om ons met de camper te zien. Ze komen de vrijdagochtend dan ook al vroeg voetballen op het veld voor de camper.
Voetballen op het gras
Ruimte genoeg want we staan op een veld waar tien staanplaatsen zijn en we staan er alleen. Dat zijn veel vierkante meters voor een klein prijsje in het laagseizoen. Daar kan een camperplek niet tegenop. 🙂
Het is mooi weer die vrijdag dus dat wordt weer lekker wandelen en fietsen (en rustig buiten zitten met een (puzzel)boek).
Vlakbij de campingOmgeving Marveld
Daarna zijn we doorgereden naar Hoogeveen om kennissen op te zoeken en vandaar doorgereden naar camping Heetveld in st.Jansklooster. Een leuke kleine camping waar we de nacht hebben doorgebracht.
Heetveld kampeerplaats
Dit was niet ver van Giethoorn, dus de dag daarop besloten we daar eens lekker te gaan wandelen en de winkeltjes te bezoeken. Het was droog en licht bewolkt. Lekker weer om daar rond te lopen. We hebben wel heel moeie benen gekregen.
Wandelen in Giethoorn
Daarna verder richting het zuiden gereden en in Biddinghuizen naar camping Flevostrand gereden. Daar hadden we ook weer een mooie ruime plek. Die nacht begon het aardig door te regenen en de dag daarop regende het ook nog steeds. De vooruitzichten waren ook niet best voor de volgende dag, dus zijn we daarvandaan naar huis gereden en houden we het weer (even) voor gezien.
Flevostrand kampeerplaats

Meer campertips


Laat een reactie achter