Langs de Moezel 3

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 02/08/2010


Vanochtend weer buiten ontbeten, en de wc geleegd, water gepakt en weer gaan rijden. De hele weg was weer vol met mooie wegen. En haarspeldbochten hebben we ook voor de kiezen gekregen leuke hellingen. (9 procent stijgen, weer 8 procent dalen en zo verder.)
Uitzicht
Onderweg gestopt bij een prachtig plekje bij een gebedshuisje. Daar gegeten en daarna doorgereden naar Ernst, onze volgende camperplek vlak bij de Moezel.
Uitzicht kerkWim bij camper
Hier staan we in een groot rondje, met zo’n 15 andere campers, waaronder ook Nederlanders. Vlakbij een bakkerij, waar we lekkere broodjes hebben gekocht. Twee voor vanmiddag en puddingbroodjes voor morgenochtend.
Camperplaats Ernst
Na een verfrissend regenbuitje zijn we even gaan wandelen langs de Moezel. Toen tussen de huizen door naar boven en kwamen we in de wijnvelden. Overal zaten de druiventrossen op de zon te wachten. Best leuk om daar te wandelen en de omgeving te bekijken. Via de andere kant kwamen we gelukkig weer bij de camper uit.
Aan de koffieWijnranken
Daarna ging het weer regenen en ’s avonds bleef het ook flink doorregenen. Maar we zaten eerst droog onder de luifel en daarna lekker binnen met een muziek DVD op.
Morgen kijken wat we verder gaan doen.

Mooie bloemen

Vanmorgen weer rond kwart over 9 opgestaan, en ontbeten.
Toen een stukje langs de Moezel gewandeld en lekker op een bankje en in de keitjes gezeten. Daarna teruggelopen naar het restaurant waar we bij stonden, want daar hadden we een tegoedbon van gekregen. Voor Wim een Pot Kaffee besteld (is dus een mok koffie) en ik drei Kugeln Eis,dat waren dus 3 bollen heerlijk ijs, en dat ’s morgens om half 12!
gebouwWim aan de Moezel
Weer teruggelopen naar de camper en alles opgeruimd.
Toilet geleegd, water geloosd en bijgevuld, en toen naar Ellenz-Polsterdorf gereden.

Meer campertips


Laat een reactie achter