Langs de Moezel 7

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 07/08/2010


Lekker rustig wakker worden en op ons gemak ontbijten.
Toen de stoelen en de rest inladen en verder klaarmaken voor vertrek.
Eerst nog even vers water laden en de rest legen. Dan kunnen we er weer even tegen. Toen alles klaar was stootte Wim zijn hoofd weer eens en het bloed Huizengutste er uit. Een vrolijke fontein kun je het noemen.
Even een flink nat en koud washandje erop houden en al snel stopte het bloeden. Weer verder rijden en ook eerst even tanken. Gelukkig konden we gewoon pinnen!
Toen doorgereden naar Zell met een grote supermarkt. Het was er zo groot dat Anneke bang was te verdwalen en we mochten er met Bobby niet in.
Onderweg uitzichten bekijken
Dus toch maar weer verder gereden naar een camperplaats in Enkirch. Een heel grote plaats en toen we een plekje gevonden hadden vonden we het alle twee niet echt een geweldige plek. Na even kijken in het camperboek besloten we verder te rijden en een andere camperplek te zoeken. Het is Losnich geworden. Gelukkig dat we dit gedaan hebben want hier staan we veel beter. Direct weer aan de Moezel en helemaal geweldig.
Camperplaats Losnich
Camperplaats Losnich andere kant
We hebben lekker in de zon (en de schaduw) gezeten en even op de rotsen aan het water. Daarna nog even gewandeld in het dorpje. ’s Avonds warme broodjes uit de oven gegeten en weer wandelen naar de brug verderop om foto’s van het uitzicht en de camper te maken.
Daarna weer terug, koffie drinken en een rustige avond. Geen disco vandaag 🙂
In de schaduwIn de zon
Aan het waterStaan aan het water

Meer campertips


1 Reactie op “Langs de Moezel 7”

  1. MmMahvdree schrijft :

    Mooi stukje over de Moezel.

Laat een reactie achter