Maand Eibergen 2

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 20/06/2010


Bobby was de laatste tijd ook veel meer buiten dan in het begin. Toen ging hij steeds de camper in en bleef daar lekker liggen. De laatste 10 dagen was hij ook lekker veel buiten en lag naar iedereen te kijken die voorbij ging.
Bobby in de deuropening
De laatse dagen was het heel erg heet. In de camper was het warm maar daarbuiten ook best wel. (We hadden voor vaderdag een thermometer voor binnen/buiten gekregen, daarop stond dat het binnen 34,4 was en buiten 40 graden!!)

Het windscherm hadden we ook aan de luifel vastgemaakt zodat we veel schaduw hadden. Dan konden we daar rustig zitten want in de zon was te warm.
Anneke in het bosFietsen in rust
Ook zijn we een aantal keren gaan fietsen voor de verkoeling. En in bos stoppen was ook lekker want daar was veel schaduw.
Ook in Groenlo bij het water hebben we lang gezeten in de schaduw. Bobby vond dat ook wel lekker denken we, want hij zat daar ook veel minder te hijgen dan in de camper of voor de camper.
Op de fietsSchaduw en een bank
Ook moeten we er iets op vinden om buiten te kunnen koken. Want in de camper koken maakt het helemaal heet. Even soep met een broodje gaat goed maar echt een half uur koken dat kan echt niet als het zo heet is. Een Skottel Braai waar we veel van gehoord hebben is misschien wel wat.

De een na laatste dag zijn we ’s avonds gaan rijden. Daarmee reden we lekker als het al een stuk koeler wordt en niet op het midden van de dag in de hitte.
’s Avonds om half elf waren we weer in Hillegom.
Een leuke vakantie in Eibergen, maar misschien toch wel iets te lang voor 1 plek.

En nog wat extra foto’s van deze maand in Eibergen.
Wim op de fiets met BobbyAnneke op de fiets
Waterrad
Opvallende kraan

Meer campertips


Laat een reactie achter