Mei vakantie 2022 (4)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 04/05/2022


We gaan weer verder en verlaten de camperplaats bij het museum. Eerst even boodschappen doen en wat leuks voor de kleinkinderen kopen. Dan verder naar een kasteeltje. Daar aangekomen waren ze hard aan het werk om het op te knappen. We hebben dus niet echt leuke foto’s kunnen maken en het was maar een klein torentje.
Daarna door naar een ander kasteel en dat was wel een groot kasteel. We mochten ook naar binnen maar moesten dan de hele tijd een mondkapje op en daar voelden we niets voor. We zijn dus lekker buiten gebleven.

Daarna zijn we een camperplek gaan opzoeken. Dat is de plek bij een zwembad geworden in Leers en we konden daar lekker buiten zitten in de zon. Rond 6 uur werd het pas te fris en zijn we naar binnen gegaan.

Nu gaan we weer richting Nederland. Het Dinopark in Pekela staat op het programma. Veel voor kinderen maar we zullen ons er ook wel vermaken. Eens kijken wat dat brengt.
We waren er tegen 12 uur en hebben ons erg vermaakt. Er is veel te zien en dat is niet alleen voor kinderen leuk.

In hetzelfde dinopark was ook een miniatuurstad gemaakt. Dat was ook leuk om doorheen te wandelen.

En dan was er ook nog een bomentuin met heel veel verschillende bomen te bekijken.

We overnachten op de camperplaats Geert en Hennie Wilts in Ontswedde. Een prachtige rustige plek met heel veel ruimtelijk uitzicht. Heerlijk geslapen daar.

Meer campertips


Laat een reactie achter