Met kleinkinderen naar Orchideën Hoeve (1)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 29/07/2021


We gaan drie dagen weg met twee kleinkinderen. Ze zijn 3 en 5 jaar oud. Eens kijken hoe dat gaat in de camper. Ze moeten in de alkoof slapen en we bedachten dat ze in de dwarsrichting kunnen liggen.
Doolhof lopen
Dan kunnen er naast hen nog wat andere spullen staan. Het is een vier persoons camper maar als je het reizen met zijn tweeën gewend bent dan merk je dat twee extra personen en al hun spullen een hoop extra ruimte innemen. Maar uiteindelijk is het allemaal wel gelukt.

We beginnen de reis bij Almere bij Almeerderhout. Een mooi gebied waar veel te doen is. Eerst wilden ze het doolhof wel proberen en dat ging vrij makkelijk. Daarna kwamen we fonteinen tegen waar je bij kan spelen. Dat wilden ze ook wel en het werd steeds gekker en de kinderen ook steeds natter. Maar ze waren lekker bezig.

Door de fonteinen

KabouterpadZe hebben bij de camper droge kleren aangedaan en toen zijn we het kabouterpad gaan lopen. We hadden zelf opdrachten verzonnen en ze vonden het heel leuk.

Daarna ging de jongste even slapen en de ander raketjes schieten met een katapult. Uiteindelijk zijn we ook nog daar blijven eten en daarna zijn we doorgereden naar de parkeerplaats van de Orchideeën Hoeve waar we mogen overnachten.

Camperplaats Orchideen Hoeve

En de volgende dag zijn we daar de hele dag bezig geweest. Er valt bij de Orchideeën Hoeve echt heel veel te beleven. Het is zeker niet alleen orchideeën kijken.
Er zijn veel dieren, je kunt ze voeren, je kan er spelen en het is gewoon een groot avontuur met allerlei doorkijkjes en doorloopjes.
En niet alleen voor de kleinsten is dat leuk. Hieronder een aantal foto’s van wat je er kan zien.

dieren

orchideen

Meer dieren

Doorkijkjes

Bij de vissen Op de tractor

Na het spelen hebben we ook daar in het restaurant patat gegeten en toen moesten er nog (uitgevallen) bloemen gezocht worden tot een zakje helemaal vol was.

Ze waren aan het einde van deze dag dan ook uitgeteld. En hebben die nacht dan ook heerlijk geslapen.
En wij dus ook.

Meer campertips


Laat een reactie achter