NKC lidmaatschap

Uit de categorie: Camper Ervaringen  
Datum: 02/01/2011


Vorig jaar zijn we, eind juli, lid geworden van de NKC en CCN. We zijn bij beide vlak achter elkaar lid geworden want dat kon heel makkelijk via internet gedaan worden.
Door de ervaringen zijn we nu alleen nog lid van de NKC.
Van de CCN kregen we direct een (automatisch) mailtje dat we welkom waren en dat we de brievenbus in de gaten moesten houden. En van de NKC niet.

Magazine Kampeerauto van NKCEchter na een paar dagen lag er al een dikke enveloppe van de NKC op de mat met het laatste nummer Kampeerauto, het camperplaatsenboek, en nog veel meer. Heerlijk leesvoer en we voelden ons direct welkom.
Van de CCN hebben we niets gehoord tot ik na ruim 2 weken maar eens een mailtje stuurde of onze aanmelding wel goed was aangekomen. Kreeg daarop later een e-mail terug dat iedereen op vakantie was en dat het later wel kwam. Vind zelf dat dit niet kan of laat zoiets dan in ieder geval meteen weten. Nog veel later eindelijk post en kregen we de Camperkriebels binnen van dat moment.
Eigenlijk vonden we die ook minder interessant om te lezen en besloten we de CCN maar weer op te zeggen. En ook dat ging weer niet soepel en moest er extra gemaild en gebeld worden voor het eindelijk door kwam.
De NKC hebben we niet opgezegd want dat bevalt wel. Laatst dus weer een dikke enveloppe met de Camping Card ACSI gids en kortingskaart en over een paar maanden komt er een CD met alle camperplaatsen zoals deze ook in het boek ‘Camperplaatsen voor en door camperaars’ staan, maar dan natuurlijk weer helemaal up to date. Want camperplaatsen komen en gaan hebben we al gemerkt.

De voordelen van de NKC even op een rij.

 • Negen keer per jaar het magazine Kampeerauto.
 • Kosteloos het NKC-camperplaatsenboek Europa!
 • Gratis technisch advies en voorlichting.
 • Gratis NKC Juridische Helpdesk.
 • Jaarlijks de CampingCard ACSI (boek én kortingskaart).
 • Er zijn nog meer voordelen op de site bij het NKC te vinden maar we schrijven alleen even hier op wat we zelf nu als voordeel zien.

  We hebben het idee dat we met de NKC goed op de hoogte blijven.

  Meer campertips


  1 Reactie op “NKC lidmaatschap”

  1. jan braaksma schrijft :

   gm kunt u mij wat gegevens door sturen van het lidmaatschap van nkc wat het kost en overige

   Antwoord:
   Klik op de link op deze pagina en als je op de nkc website dan bovenin klikt op NKC en dan ‘lid worden’ vind je alle voordelen en de kosten.

  Laat een reactie achter