Nog een weekend mooi weer

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 14/09/2019


Het wordt nog een weekend mooi weer en dus gaan we er nog even een paar dagen op uit. We beginnen richting Noord-Holland en staan de eerste dag op de dagcamping Dorregeest.
Simonehoeve achterkantWe slapen die nacht bij kaasboerderij Simonehoeve. En dit keer aan de achterkant waar we nog nooit gestaan hadden. We wisten ook niet dat je daar achterlangs kon rijden naar nog vier plekken.


De volgende dag langs sprookjeswonderland in Enkhuizen gereden om te kijken waar het is en hoe het eruit ziet. Misschien leuk om een keer met de kleinkinderen te doen. We rijden op weg daarheen zo dicht mogelijk langs de dijk van het IJsselmeer omdat dat leuker rijdt dan over de 80 kilometer wegen.

op de dijk

Daarna de dijk op richting Lelystad. In het midden gestopt maar je kon er niet lekker staan en de dijk is ook te hoog om er direct overheen te kijken. Geen leuke plek om te staan dus na een korte wandeling zijn we weer verder gereden.
Aan het einde van de dijk ook gestopt en daar hebben we lekker gestaan in een klein zonnetje. Ook de patatkraam stond er dus dat kwam mooi uit. Later op de middag verder gereden en zijn we wezen kijken bij het belevenisbos in Lelystad. Leuke plek voor kinderen en wij konden er ook mooi wandelen met de hond (die niet overal mag komen).
We slapen in Lelystad bij de camperplaats Houtribslag.

Houtribslag

De volgende dag rijden we langs de Oostvaardersplassen om te kijken wat dat is. Het regende aardig door dus we zijn niet gestopt.
Toen naar Almere naar de dierentuin Almere Jungle waar ook de hond gewoon mee naar binnen mag. Het was een leuke middag daar en we hebben veel leuke dieren gezien.

Almere jungle

Nog meer Almere jungle

Hierna naar Huizen gereden voor de camperplaats om daar te overnachten. We hadden een mooi plaatsje aan het einde van het grasveld.

De volgende dag zijn we naar huis gereden en hebben de camper weer naar de stalling gebracht. Misschien volgend weekend nog een keer een mooi zonnetje?

Meer campertips


Laat een reactie achter