Nog wat dagen in Nederland proberen

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 24/06/2015


Er waren nog een paar vrije dagen om met de camper te vertrekken en we besloten richting Utrecht te gaan en daar eens wat te kijken. Eerst reden we naar een parkeerplaats waar we even koffie wilden drinken. Maar omdat de zon toen lekker doorkwam en het een mooie plek was besloten we er te blijven staan. We hebben de stoelen bij het water gezet en de boekjes erbij gepakt. Een lekkere middag. Na het avondeten zijn we doorgereden naar de camperplaats in Laren. We stonden achteraan op een grote parkeerplaats. Een mooie plek om de nacht door te brengen.

De volgende dag naar een strandje gereden vlakbij Huizen. Helaas moest de camper op de parkeerplaats staan en kon deze niet dichtbij het water. Maar we hadden een mooi plaatsje en waren zo maar 25 meter van de camper af. Dat was best goed te doen en we genoten lekker van het zonnetje.

Aan het strandje vlakbij Huizen

Toen het weer later op de middag minder werd besloten we naar de camperplaats in Huizen te gaan. Helaas was daar op het moment een circus. Wel even leuk om de beesten te zien en om daar wat te wandelen.

KameelOlifant bij het circus

Maar daarna zijn we toch maar weer verder gegaan. Het zonnetje was weer door de wolken gekomen en we besloten eten te halen en weer naar de plek aan het water te rijden en daar te eten. Dat ging prima en ‘onze’ plek was er nog dus stonden we weer hetzelfde als eerder op de dag.
’s Avonds naar de camperplaats in Nijkerk gereden. We dachten verder die kant op te gaan maar de volgende dag reden we toch weer iets terug. Daar waar de meeste zon te verwachten was.
Die dag stonden we op dagcamping in de gemeente Baarn.
Het was daar erg druk die dag. Vooral later op de dag kwamen er heel veel ouders met kinderen. Best gezellig om alles zo te kunnen bekijken.
’s Avonds weer naar de camperplek bij Laren gereden waar we twee dagen geleden ook waren.

De volgende dag zijn we naar een recreatieplaats naast een heel groot grasveld gereden. Een mooie rustige plaats om te staan. Deze dag moesten we ook weer naar huis dus we konden niet al te lang blijven. Tegen 6 uur waren we weer thuis en na het uitruimen en schoonmaken kon de camper weer even naar de stalling.

Leuke recreatieplekHet grote grasveld

Meer campertips


Laat een reactie achter