Oostenrijk – Bijna in Nederland

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland, Oostenrijk  
Datum: 21/09/2015


En we rijden weer verder vandaag. Alleen een paar keer lekker in de zon koffie gedronken en verder genieten van het uitzicht. Ook was er weer een leuke smalle weg en een tunneltje waar we net in pasten. Vooral ook omdat er net voor een scherpe bocht was. Altijd leuk als je er door komt zonder schurende geluiden.

Een smal tunneltje

We reden naar de camperplaats in Waldalgesheim maar daar aangekomen stond er een bordje dat er flats gebouwd gaan worden op die plek. Ook was het grootste gedeelte afgezet met lint. Per 1 juli 2015 was de camperplek dan ook opgeheven. Maar naar een andere plek rijden kostte teveel tijd, het was al vrij laat, dus we zijn er toch maar gaan staan. Ze waren nog niet met bouwen begonnen dus veel last hebben ze er verder niet van.
De volgende ochtend hebben we ook het service punt gebruikt voor het legen van de cassette en het vuile water. Die werkte nog perfect.

De opgeheven camperplaats

En we rijden weer een stuk verder vandaag en het was ook een stuk slechter weer geworden. Het regende een groot deel van de tijd wat de koffiepauze meteen een stuk korter maakt want dan ga je niet lekker even een tijdje buiten zitten. 😉
Wel even wat winkeltjes aangedaan maar verder gewoon rijden. Een heel groot deel langs de Rijn. Wat zie je daar veel kastelen en burchten op de heuvels staan. Het viel ons echt op dat er zo ontzettend veel zijn. Moeten we eigenlijk een keer tijd voor vrij maken. Een reisje langs de Rijn Rijn Rijn.

burchtkasteeltje

We staan nu op de camperplek Schloss Wickrath en daarvandaan rijden we morgen naar huis. Wel kijken we nog even of een door ons geplaatst slotje aan de brug er nog hangt. Maar omdat het vandaag bij aankomst regende en De camperplaats Schloss Wickrathdaarna te donker werd kijken we daar morgenochtend even naar voordat we naar huis rijden.

Het slotje aan de brug hebben we weer gevonden. Hij hing er nog steeds. Toch leuk! Wel een beetje aan het roesten.
Na deze ochtendwandeling zijn we verder gereden en we waren al snel in Nederland. Zo’n bordje komt toch nog vrij onverwacht ook al weet je dat je die richting op gaat. Daarna al snel de navigatie ook snelweg laten kiezen en doorgereden naar huis. We waren weer echt in Nederland met heel veel regen. Wat dat betreft hebben we het getroffen in Oostenrijk.
Het was een heerlijke vakantie van drie weken in Oostenrijk!

Slotjes bij de camperplaats

Meer campertips


Laat een reactie achter