Opnieuw Bad Arolsen

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 27/07/2012


Vandaag blijven we staan op de camperplaats in Bad Arolsen
’s Morgens bij de wandeling met Bobby wilde ik de berg oplopen achter de camperplaats. Dat is uiteindelijk, na wat omwegen, wel gelukt maar het was niet veel bijzonders. Niet zo heel hoog en het uitzicht was eigenlijk niets bijzonders.
Later hebben we de fietsen eraf gehaald en zijn we een rondje om het meer gaan fietsen. Vooral het eerste stuk was heerlijk fietsen. Veel schaduw, klein beetje wind en een vrij vlakke weg. Op de terugweg aan de andere kant was het echter een heel andere weg. Daar moesten we een paar keer vrij steil omhoog. Dat viel niet mee en het werd een paar keer lopen. Naar beneden was ook vrij steil maar dat ging wel lekker 🙂
Het hoort erbij in dit terrein dus we klagen niet maar genieten van het uitzicht dat we steeds hebben.

Uitzicht op de camperplek Uitzicht op meer
Anneke geziet Naar beneden lopen

Op de heenweg hadden we wel een ijsje genomen en zagen dat er ook patat verkocht werd. Dat hebben we onthouden want dat wilde we tegen etenstijd wel even proberen. Dus weer erheen fietsen en een patatje gegeten. Heerlijk. Terug wel langs dezelfde weg gefietst want nog een keer die erge bergtoppen bedwingen zagen we niet zitten.
’s Middags nog even gezwommen in het meer vlak naast de camperplek. Het water was heerlijk en daar koel je echt helemaal van af.
Om 7 uur werd het erg donker en barsten er even later een flink onweer uit met een verschrikkelijke regenbui. Die onweersbui duurde zeker een uur dus alles is nu lekker nat en afgekoeld. Bobby vond het onweer helemaal niets en kroop weg in een klein hoekje naast Anneke. Ik vraag me toch af of ik de luifel met spanbanden had kunnen laten staan. Vlak voor de storm haalden werkelijk iedereen op de camperplaats de luifel in en dat deden wij toen ook maar. Het ging echt tekeer, maar ben toch benieuwd of hij was blijven staan in die storm.

En toen was er regen

Vandaag was het in de camper 33 graden en buiten 37 graden. Zo warm hebben we het nog nooit gehad. En eigenlijk hoeft dat ook niet meer want het zweet loopt van je af als je ook maar iets uitvoert.
Morgen gaan we weer verder en we weten nu nog niet waarheen. We zijn late beslissers maar dat maakt het camperen dan weer leuk. Je weet nooit wat je tegenkomt en waar je de volgende nacht doorbrengt.

Meer campertips


Laat een reactie achter