Sprookjesroute pauze

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 17/06/2013


We zijn nu twee weken onderweg en de route krijgen we niet af. Dat gaan we later nog eens verder doen en nu rijden we weer richting Nederland. Dat doen we het eerste stuk in ieder geval nog helemaal binnendoor zodat we over leuke wegen rijden met veel verschillende indrukken.

Kasteel in de verteStromannetje en strovrouwtje
Onderweg uitzichtDe weg voor ons

Het weer ’s morgens was heel zonnig en we hebben lekker buiten ontbeten. Later in de middag werd het bewolkt en om half vijf zelfs even een paar spetters. Maar vanaf half zes toen we op de camperplek waren scheen de zon weer volop en hebben we lekker buiten gegeten. We zijn gekomen tot de camperplek bij Bochelt en dat is al dicht bij de Nederlandse grens.
We staan op een prachtig plekje en zo zijn er nog veel meer. Of je nu een zonnig plekje wilt, zoals wij, of een plekje in de schaduw. Alles is hier mogelijk.

De camperplaats in Bochelt

Bij de camperplek is hier een groot meer. Je kan er best wat langer blijven als je dat ook allemaal uitgebreid wilt bekijken. We hebben er nu samen ‘s avonds een tijd gewandeld en wat foto’s gemaakt.

Bobby vind het ook mooiDe zon gaat al lager staan

Mooi park bij het meer

We zijn dus al zo ver dat we morgen doorrijden naar huis. Die reis hebben we even onderbroken bij de Veluwe om even lekker in de zon te zitten en van het uitzicht te genieten.
Het was in ieder geval heel leuk om de sprookjesroute te volgen. Je hebt een doel om ergens heen te rijden en ziet ook nog eens heel leuke dingen. Nu nog even een datum zoeken om het af te maken.

In ieder geval hebben we een aardig stukje gereden. De route die we gereden hebben is met GPS vastgelegd en zie je hieronder.
De gele prikkers geven de verschillende camperplaatsen aan die we bezocht hebben.

De gereden route

Meer campertips


Laat een reactie achter