Uit de schorsing

Uit de categorie: Camper Ervaringen  
Datum: 16/04/2014


We denken dat het weer eens tijd wordt om met de camper op stap te gaan dus vandaag de camper maar uit de schorsing gehaald. Even inloggen bij de RWD en een paar tellen later op weg om de camper te halen.
We gaan vandaag eerst de camper aan de buitenkant goed schoonmaken en de camper weer inruimen. Veel staat boven in een kamer om te voorkomen dat er vocht in komt als hij de hele winter in de kou staat.
De camper moest even aangesloten worden toen ik hem haalde. De accupolen waren los en moesten vastgemaakt worden. Daarna het spannende moment, zijn de accu’s leeg of start de camper nog gewoon na 6 maanden stil staan. Maar geen probleem, de motor sloeg meteen aan en liep weer als een zonnetje.
Thuis gekomen het water erbij en de buitenkant lekker schoongemaakt. Wat is een camper zwart als hij zo’n tijd stil staat.

De camper van buiten goed wassen

Voor het wassen gebruik ik een lange steel met borstel waar het water constant uit stroomt. Dat werkt wel goed van boven naar beneden. Alleen echt bovenop het dak kun je het zo niet schoonmaken maar ik heb zoiets van: dat ziet toch niemand 😉

Daarna alles weer aan de binnenkant in orde maken. Kussens er weer in, het matras en andere slaapspullen. Ook wat standaard etenswaren die lang houdbaar zijn en soms van pas komen als alles op is. Zo is na vandaag de camper weer helemaal klaar voor de eerste keer op pad gaan. Volgende week gaan we het vast weer proberen. We hopen dat de zon er klaar voor is.

Meer campertips


Laat een reactie achter