Waar zijn Camperplaatsen

Uit de categorie: Camper Tips, Camperplaatsen  
Datum: 02/03/2010


Als je ergens bent of naar toe wilt is het handig om te weten of er een camperplaats in de buurt is. Een internet adres is thuis handig maar onderweg werkt een boek toch wat handiger.

Boek camperplaatsenWe hebben veel nut van het boek ‘Camperplaatsen voor en door camperaars’. Een uitgave van de NKC met daarin de inhoud zoals deze ook op de website www.campercontact.com te vinden is.
Het zoekt makkelijk in het boek en tot nu toe hebben we de camperplaatsen goed kunnen vinden met de coordinaten die er bij staan.
Het boek kregen we gratis toen we lid werden van de NKC. Meer hierover vind je op hun website www.kampeerauto.nl


Boek kampeerplaatsenVoor kampeerplaatsen hebben we ook de Kosmos Campingwijzer (met CD) gekocht bij Kruidvat. Voor een paar euro hebben we in ieder geval een flinke lijst met campings waar we ook in Europa zijn.
Een camping tussendoor een keer meenemen is geen gek idee als je wat langer wilt staan in een bepaalde omgeving en wanneer je echt aan bijvoorbeeld een douche toe bent. 🙂Campergids Facile en routeDe Facile-en-Route campergids is ook een heel veel gebruikte campergids. Wij hebben er al veel van gehoord en we gaan hem vast ook nog een keer aanschaffen. Dit handboek brengt ons als campergebruiker naar o.a. vrije overnachtings plaatsen, serviceplaatsen en geeft ook veel toeristische informatie over de directe omgeving van de camperplaatsen.

De Facile-en-Route campergids bij Bruna


Meer campertips


Laat een reactie achter