Weekend Lommel

Uit de categorie: België, Camper Reisverhalen  
Datum: 07/06/2024


We gaan er weer een weekendje op uit. We besluiten om het weekend naar Lommel te gaan en daar de omgeving te bekijken.
De camperplek bij de Lommerse Sahara leek ons wel een leuke plek om te staan.
En dat was het ook. We waren er vrijdagmiddag mooi op tijd en hebben een mooi plekje langs het water. De middag hebben we heerlijk in de zon gezeten en lekker ontspannen.

Camperplaats in Lommel

De volgende dag na het ontbijt hebben we eerst een tijdje in de zon gezeten en toen zijn we gaan wandelen naar de Lommerse Sahara. Een aardige zandvlakte. En daarbij als eerste de grote uitkijktoren beklommen. Het was lekker weer maar bovenop de toren was het toch weer vrij koud door de wind. We zijn dan ook niet lang boven gebleven.
Daarna zijn we doorgelopen naar de zandvlakte. Wel leuk maar de begroeiing begint het zand al aardig te verdringen zo te zien. Het lijkt me al aardig groen te worden.’
Op de terugweg zijn we wat omgelopen om wat kunstwerken te zien. De laatste was erg groot en leuk gemaakt.
’s Middags werd het iets minder weer maar het was nog lekker warm en gingen we fietsen naar het centrum van Lommel. Eerst moesten we nog een fietspomp lenen want de banden waren aardig leeg en we konden onze fietspomp nergens vinden. Waar laat je zo’n ding?
Het was een leuk stukje fietsen en ook meteen nog wat in huis gehaald voor het avondeten.
Een leuke dag en we slapen weer lekker zo rustig langs het water.

Lommelse Sahara

De zondag gaan we een eind fietsen. We gaan het rondje door de bomen even doen. Dat is een kleine cirkel die omhoog loopt tot (bijna) in de boomtoppen en daarna ga je weer naar beneden. Het is niet heel groot maar het is wel een flink stukje fietsen er naar toe. Maar het is lekker weer dus zeker wel te doen. We hebben weer een leuke dag gehad en hebben de rest van de middag weer lekker in de zon gezeten.

Rondje door de bomen

Na het rustig wakker worden op maandag en het ontbijt rijden we weer naar huis want de normale dingen, zoals oppassen, gaan vanmiddag weer beginnen. Een lekker rustig weekend was het.

Meer campertips


Laat een reactie achter