Weekendje Noord-Holland

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 23/09/2017


Het is 23 september en het gaat een mooi weekend worden dus gaan we nog even op pad. Eerst shoppen in Heemskerk. Daarna zoeken we recreatieterrein Dorregeest op. Eens kijken of we daar lekker kunnen staan. Dat ging prima. Een leuke plek in de zon en wind viel mee dus we stonden lekker. Later waaide het iets harder en hebben we het windscherm even opgezet. Dat scheelde erg veel. Camperplaats PurmerendToen de zon achter de bomen ging zijn we vertrokken naar de camperplaats Bolwerk in Purmerend. Het stond er al bijna vol en wij hadden nog net het laatste plaatsje.
De volgende dag gaan we weer lekker staan op Dorregeest want gisteren was het daar ook wel lekker maar als we ’s morgens wakker worden is het nog erg mistig. Het is koopzondag maar de winkels gaan pas om 12 uur open dus dat is ook geen optie. We gaan maar rustig rijden en kijken eerst bij een andere recreatieplek of dat iets is. Dat is dus niets dus we rijden door naar Dorregeest. Daar gaan we op een plekje staan zodat de camper als windscherm fungeert en we lekker in de zon kunnen zitten zodra deze doorkomt. En na een uurtje is het zover en hebben we de hele dag lekker gelezen en gepuzzeld in de zon. Een lekker lui dagje.

Dorregeest

Dorregeest

Toen de zon achter de bomen ging zijn we gereden naar de camperplek in Stompetoren. Een beetje troosteloze plek maar voor de nacht prima te doen.

Lekker geslapen en vandaag staat er weer shoppen op het programma. We kunnen rustig aan doen want maandagochtend zijn veel winkels nog dicht. We rijden naar Heerhugowaard. Parkeren kost daar nu maximaal 2 euro per dag. Dat is een mooie parkeerplaats om te staan. Eerst eens alles verkennen in de buurt en wat broodjes halen bij de supermarkt die al wel open is. Na het eten kan het shoppen beginnen.

Camperplaats Stompetoren

Camperplaats Stompetoren

Later in de middag weer naar huis rijden. Onderweg gegeten en nog net voor het donker was is de camper weer op de stalling. Een lekker weekendje weg was het.

Meer campertips


Laat een reactie achter