Het liep anders 2

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 07/07/2012


Zaterdagochtend weer lekker weer en toen we aan het ontbijt begonnen kwam Anneke met de koffie naar buiten en gleed uit bij het opstapje. De nieuwe sloffen die ze aan had waren blijkbaar toch veel te glad (vrijdag viel ze al bijna) en ze lag op de grond. Flink koelen met veel koud waterVeel pijn aan de wreef, welke ook gedeeltelijk open lag door flinke (diepe) schaafwonden.

Lange tijd gezeten met voet omhoog en flink koelen met een handdoek en veel water. ’s Middags ging het lopen nog moeilijk en fietsen ging ook niet (wat ze eerst nog wel dacht).
Dus die dag hebben we rustig bij de camper doorgebracht en verder niets ondernomen, we hadden gelukkig genoeg te lezen bij ons. En de volgende dag zouden we kijken hoe het met de voet gaat.

Ondanks dat ze bijna niet kon lopen heeft Anneke toch nog wat foto’s van een landende luchtballon gemaakt die met veel herrie over de camping vloog. Waar hij precies ging landen kon ze niet meer zien, maar ver was het niet van de camping af.

Landende luchtballon

Zondag ging het lopen toch nog erg moeilijk, of eigenlijk helemaal niet, dus besloten we maar naar huis te gaan. Alles inpakken en nu maar over de snelweg naar huis toe. De snelste route ging nog een heel stuk door Duitsland dus we zijn toch nog even in het buitenland geweest. Onderweg heel veel regen gezien vooral het laatste stuk.
Ook werden we ingehaald door politie met sirene. Die stopte niet ver voor ons aan de rechterkant waar een auto stond. Waar was die haast voor dachten we, en toen zagen we dat er in de middenberm een andere auto op zijn kop lag met mensen er naast. Daar was dus duidelijk iets misgegaan.
Thuis gekomen de camper uitgeruimt en weer naar de stalling gebracht.

ps: Maandag toch nog even naar de dokter en is er toch een foto gemaakt. Maar gelukkig niets gebroken. Gewoon een tijdje strompelen en over een tijdje kunnen we wel weer met de camper weg.

ps2: De sloffen hebben een mooi einde in de vuilnisbak gekregen.

Meer campertips


Laat een reactie achter