Eifel in 2019 (4)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 28/07/2019


Op 28 juli wilden we eerst naar de burcht rijden die we vanaf de camperplek konden zien. Maar het laatste stuk ging op zo’n smal weggetje steil naar boven dat ik er maar vanaf gezien heb. De camper paste maar net en er konden ook nog tegenliggers komen en achteruitrijden zou helemaal een probleem zijn. Een eenrichtingsweg had ik misschien nog aangedurfd.

Toen reden we verder naar Schloss Stolzenfels niet ver van Koblenz. Parkeren kon langs de weg want de parkeerplaats wapenschild onder bij het kasteel was niet geschikt voor een grote camper. Maar even verder kon je prima langs de weg parkeren. Toen weer lopen naar boven. Eerst kwamen we nog een voor- of bij-kasteeltje tegen wat er ook al mooi uitzag. Maar helemaal boven zag je het kasteel wat uit verschillende bouwstijlen bestond. Echt binnen op de binnenplaats en in het kasteel zijn we niet geweest want daar mocht een hond niet in. Maar ook van buiten was het al heel mooi om te zien.

Schloss Stolzenfels

Bij het terug lopen hebben we een andere route gekozen en zijn we ook iets lager aan de andere kant van het kasteel gekomen om het van die kant te bekijken.

Vlakbij Schloss Stolzenfels

Als laatste vandaag naar de Trasshohlen bij Burgbrohl. Het parkeren was lastig maar we vonden een mooie plek aan de kant van de weg. De grotten zien er echt prachtig uit. Leuk om dat eens te bekijken.

Trasshohlen

Op de camperplek in Mendig
Toen naar de camperplek in Mendig op een mix parking. Er staan vrij veel campers hier en het lijkt ons dat we er lekker rustig kunnen slapen.

Ook in de omgeving van de camperplek is nog van alles te vinden. Daarvan vind je hieronder de foto’s.

Vlakbij de camperplek in Mendig

Vlakbij de camperplek in Mendig

Vlakbij de camperplek in Mendig

Meer campertips


Laat een reactie achter