Eifel in 2019 (5)

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Duitsland  
Datum: 29/07/2019


Op 29 juli hebben we eerst nog even alles geleegd op de camperplaats. Kan maar weer schoon zijn! En dan naar de Maria Laach abdij en aan de andere kant de Laacher See. Eerst de abdij bekeken welke er erg mooi uitziet. Jammer dat je niet echt overal eromheen kan komen. Ook hebben ze er een leuke winkel waar echt van alles verkocht wordt en ook veel planten. De kunstgalerij bekijken met koperen beelden moet je ook zeker doen. Heel mooie beelden.

Maria Laach

Bij de kunstgalerij

Toen we alles gezien hadden hebben we een tijdje bij de camper gezeten en daar ook gegeten. Toen naar de Laacher See. Een groot kratermeer waar je omheen kan lopen wat dan wel bijna 9 kilometer is. Dat hebben we maar niet gedaan vooral ook omdat je niet echt langs het water kan lopen dus je hebt geen mooi uitzicht over het water. Buiten dat lopen we de afgelopen dagen al genoeg. Wel wilden we nog waterfietsen huren voor een half uurtje maar daarop mocht de hond niet mee. Dat was nou weer jammer.

Laacher see

Als laatste weer terug naar de camperplek in Mendig, we waren er tenslotte nog niet erg ver vandaan en we staan daar prima.

Meer campertips


Laat een reactie achter