Landwinkel de Woerdt

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 23/07/2012


Op weg naar Duitsland.
Anneke kan weer aardig lopen en in ieder geval wat langer fietsen. Dus we gaan weer op stap.
Het is meteen vandaag lekker warm en volop zon.
We vertrekken rond twaalf uur en rijden de kortste route binnendoor.
Het schiet niet op met de kilometers maar we zien wel veel.
Bij Dort parkeerden we de camper even op een parkeerplaats om lekker in het zonnetje te zitten. Toen ik even een stukje wandelde met de hond zag ik dat er een dagcamping achter de parkeerplaats lag met prachtige plekken. Het was net 3 uur dus hier konden we best even gaan staan. Het heette Doornse Gat bij de Utrechtse heuvelrug. Een aanrader als het een dagje mooi weer is en je in de buurt bent.

Op een ruim veld Het bord

Dus stoelen er even in en naar een mooi veld rijden. Helemaal alleen stonden we daar. Lekker in de zon met een klein windje zo nu en dan. We hebben daar ook maar gegeten en even na 7 uur reden we pas weer verder.

In de boomgaard

We zijn nu bij camperplek Landwinkel de Woerdt en staan heel alleen in een appelboomgaard. Lekker rustig ver van alles. Zelfs buiten lekker wassen was geen probleem want er is niemand in de buurt die je gaat bekijken als je naakt staat.
Een heel leuke en aparte camperplaats. Al weten we niet hoe de andere plaatsen hier eruit zien omdat ze allemaal dus ver van elkaar geplaatst zijn.
Duitsland hebben we de eerste dag dus niet gehaald maar we proberen het morgen nog eens en we zitten al op 30 minuten van de grens dus dat zou moeten lukken.

Lekker rustig Tussen de appels

Meer campertips


Laat een reactie achter