Zoek de zon

Uit de categorie: Camper Reisverhalen, Nederland  
Datum: 19/06/2012


Het belooft twee dagen mooi weer te worden in de richting van Zeeland en dus gaan we even die kant op. We hebben een camping uitgezocht om drie dagen te staan en dat is geworden Port Zélande in Ouddorp. Eigenlijk nog net Zuid-Holland.
Op de Brouwersdam even pauzerenDe camping ligt aan de Brouwersdam en we hadden al vaak gelezen dat daar zoveel campers zouden staan langs het water. Dus het laatste stukje de grote weg af en binnendoor gereden en gekeken waar je allemaal zou kunnen staan. Er zijn inderdaad leuke en mooie plaatsen om een dag te staan en te genieten van het water. Maar voor ons is dat een aardig eindje rijden voor een dag en dus zou er eigenlijk een simpele camperplaats moeten zijn voor alleen de overnachting. Jammer dat ze die niet hebben, of wij hebben hem in ieder geval niet gevonden.
Een camping kan ook altijd natuurlijk maar je betaalt voor een hele dag en je staat er dan alleen van 9 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens.
Nu was het lekker staan op de camping en wandelen in de buurt. De woensdag was het heel lekker zonnig en zijn we naar het Noordzee strand gelopen. Het waaide wel verschikkelijk hard en echt druk op het strand was het dan ook niet. Het was zelfs vrij fris als je op het strand wilde zitten en sommigen liepen ook met een jas aan. Bobby zoekt de schaduw op Wij zijn in de duinen in een pannetje gaan zitten en zaten daar uit de wind heerlijk in het zonnetje. Bobby vond een plekje met wat schaduw en die hield het zo ook wel even uit.
Er kon nog genoeg bij op het strand
Verder nog in het bos gewandeld rond de camping en hebben we genoten van een paar heerlijke dagen buiten.
Op de camping

En nog zomaar een paar foto’s van de afgelopen dagen:
In de deuropening van de camperRijden met een zeil op strand
PortZelandeWandelen met Bobby

Meer campertips


Laat een reactie achter