Winterklaar maken en schorsen

Uit de categorie: Camper Ervaringen  
Datum: 01/10/2013


Op dinsdag 1 oktober hebben we de camper thuisgehaald en terwijl hij voor de deur staat helemaal winterklaar gemaakt. We stoppen dit seizoen met rijden. Alle kussens, dekens enz. zijn uit de camper gehaald. Omdat het aardig weer was zijn de kussenhoezen ook in deze week meteen allemaal lekker de wasmachine ingegaan. Alles is dus weer helemaal schoon.
We kwamen er ook achter dat je veel dingen meeneemt maar eigenlijk nooit gebruikt. Misschien een volgende keer weer wat minder meenemen. We zullen de kratten die nu uit de camper gekomen zijn even uitzoeken.

Daarna al het water uit de tanks laten lopen en de leidingen doorgeblazen zodat er niet veel water meer in zal zitten. De douchekop meteen even eraf gehaald en goed schoon gemaakt. Het water liep er niet meer zo lekker uit en dat zal volgend seizoen nu ook beter lopen.
Alle kastjes zijn weer leeg gehaald zodat er geen etenswaren en handdoeken enz. in liggen. De binnenkant is ook helemaal gesopt zodat alles weer klaar is voor een fris begin. Alleen de buitenkant is niet helemaal schoon gemaakt want in de stalling wordt hij ook weer vuil dus in het voorjaar maken we dat in het geheel schoon.

Daarna de camper teruggereden en nu staat hij weer in de stalling en is weer geschorst. We gaan de winter weer gebruiken om ideeën op te doen voor het volgende seizoen.

onze overdekte camperstalling

(De rekening voor de wegenbelasting kwam toevallig de volgende dag binnen maar na een ruime week kwam er alweer een brief dat die niet meer betaald hoefde te worden.)
Meer lezen over het schorsen van de camper

Meer campertips


Laat een reactie achter